Norge på langs

Publisert: 19. juni 2021Kategorier: Nyheter

«Dette er historien om en familiefar som plutselig mistet kona i kreft. Om en far som måtte fortelle sine barn på åtte og ti år at mamma skulle dø. Hvordan takler man sånn?

Dette er helt i ytterkanten av hva et menneske tåler. Helt, helt på grensen. Her måtte han trå varsomt. Det var to skolebarn som skulle ha sin matpakke og gjøre sine lekser. Hver dag.

For å bevare sin mentale helse og få styrke til å bevare familiens trygghet, begynte Simen å løpe. Langt. Veldig langt. Nå skal han løpe enda lengre.»

1. juli skal Simen Holvik prøve å sette verdensrekordforsøk i å løpe Nordkapp-Lindesnes.

Aski Raski har fått lov til å følge Simen på veien. Vi blir inspirert av hans pågangsmot og evne til å møte livets utfordringer. Han ønsker gjennom sitt prosjekt å vise at alt er mulig, noe vi i Aski Raski også ønsker å formidle. Å lære å lese kan for noen føles som en maraton eller to, kanskje til og med som et verdensrekordforsøk. For andre er dette en lek.

Uansett forutsetning, kreves det trening for å nå nye mål. For Simen handler det om å løpe. For de som skal lære å lese, er Aski Raski et verktøy som kan brukes i treningen.

Del denne siden:

Siste innlegg: