Hvem er vi

Det er 20 år siden det første Aski Raski programmet ble solgt, og vi leverer i dag et nettbasert verktøy for intensiv lesetrening. Utviklingen siden oppstarten har vært stor – både når det gjelder innhold og teknologi.

Elever lærer gjennom trening i å høre, finne, skrive og lese lyder, stavelser, enkeltord og setninger. Vi ønsker at flere enklere skal mestre kunsten å lese. Vi vil gjøre en forskjell. Denne visjonen hadde vi da vi startet opp, og den jobber vi videre mot.

Siden starten har over 100 000 elever og lærere logget inn i programmet. I 2022 har nærmere 1500 skoler tatt dette i bruk. Fra å være et enkeltmannsforetak i 2002 er Aski Raski nå en bedrift med åtte ansatte.

Les mer om vår historie.

Vi i Aski Raski ønsker å være tilgjengelige for deg som er bruker av programmet vårt. Har du spørsmål om pedagogiske opplegg eller metodikk? Ta gjerne kontakt med våre dyktige kursholdere. De kan hjelpe deg med hvordan du kan komme i gang med verktøyet og hvordan du kan bruke det i hele klasser, grupper og i arbeid med enkeltelever.

Gründer og programskaper

Kursholdere

  • Anne Brit Bjørkhaug Farstad

    Kursholder
  • Marie Winther

    Kursholder
  • Grete Styve Kulseth

    Kursholder